2012. január 21., szombat

A hurrikán (Denzel Washington)-bontatlan! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft !

A hurrikán:
Eredeti dvd, bontatlan!
Magyar hang és felirattal.
Tartalom:
 A hurrikán elsöprő erejének nem lehet ellenállni: Rubin Cartert barátai és ellenfelei azért nevezik Hurrikánnak, mert úgy bokszol, ahogy előtte senki - biztos lehet benne, hogy hamarosan ő lesz a középsúlyú profi világbajnok.
   Ám a sors egy váratlan balegyenessel egy életre kirepíti őt a ringből: egy New Jersey-i kocsmában hármas gyilkosság történik, Hurrikánt bevádolják, letartóztatják, majd hamis bizonyítékok alapján életfogytiglani börtönre ítélik.
   A rács mögött minden megváltozik: a hiú, nagyvilági sikerember csendessé és visszahúzódóvá válik. Amikor évek múlva egy fiatal rajongója megpróbálja rávenni, hogy kérjenek perújrafelvételt, ő nem akar kötélnek állni: szívesebben maradna zárkájában. Ám az egyre erősebbé váló szabadítási akció meggyőzi, és újra feltámad benne a régi harci szellem: szabad akar lenni, mégpedig bármi áron...
   Hurrikán valós történetét drámai hitelességgel filmesítette meg Norman Jewison, aki Denzel Washingtonnál nagyszerűbb színészt aligha találhatott volna erre a nehéz szerepre. Hurrikán megformálásáért Washingtont OscarŽ-díjra jelölték!
.



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2012-01-20 20:13
. A hurrikán (Denzel Washington)-bontatlan! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Fontos